Groepen

KVK 34311344
BTW NL186426069B01

Groepen

Omdat elke stem uniek is, is er altijd individuele aandacht in een training. Hierdoor is elke training op zich al een aanvulling voor elke deelnemer persoonlijk. Dit heeft een positief effect op alle vormen van communicatie in de omgeving van deze persoon.
Bij volwassenen bijvoorbeeld bij vergaderingen, presentaties, solicitatie gesprekken of functioneringsgesprekken maar ook in zijn/haar prive leven.
Kinderen kunnen dit ervaren in het omgaan met andere kinderen in de klas of op school. Ook thuis kan een kind er baat bij hebben om bewuster met zijn stem (en dus ook lichaamshouding en adem) om te gaan.

Als meerdere personen uit een team of groep een training volgen zullen er ook een aantal verbindingen bekeken en (indien nodig) geoptimaliseerd kunnen worden.
Zit men wel op dezelfde golflengte? Hoe kunnen we onze ‘stem’ in groepsgesprekken beïnvloeden?
Hoe kan onze stem ons uit een negatieve stemming halen? Zit er een ruis op de lijn? Hoe kunnen we nog efficiënter met elkaar communiceren en omgaan?
Hoe communiceert u met een ander? Hoe komt u over op een ander? Hoe presenteert u zich met uw stem en wat kunt u hieraan veranderen? Waarom spreekt u tegen de een anders dan tegen de ander? Hoe voelt de ander zich hierover?
Waarom communiceert een kind op de manier waarop hij communiceert? Hoe kan het eventueel anders als we dat willen?
Het antwoord op soortgelijke vragen kunt u o.a. in onze trainingen vinden, ze worden graag voor u op maat gemaakt!